Konstruktion

Techno Tool A/S har mange tekniske specialister, der har en stor viden inden for arbejdsområdet, denne viden er samlet igennem mange år, hvor man har opbygget mange nødvendige og komplicerede kompetencer, spændende lige fra: 

Konstruktion
  • Nye spændende emballage ideer
  • Komplicerede værktøjskonstruktioner
  • CNC bearbejdning på højteknologiske højhastigheds bearbejdningsanlæg.
  • Afsluttende montage af alle værktøjsdelene til et funktionsdygtigt højhastigheds værktøj ved hjælp, af erfarne værktøjsmagere.
  • Til slut indkøring og funktionstest af alle værktøjstyper på egen Kiefel KMD 85 BFSS termoformmaskine. KMD testen giver den store fordel, at værktøjet er helt klar og kan producere hos kunden lige fra første opstilling i kundens egen maskine.

Vi gør alt for at leve op til den aftalte leveringstid, således at vi kan levere vores færdige produkter, til den aftalte kvalitet og til den aftalte leveringstid. Vi er optimalt rustet til, at løse de mangesidede opgaver, vi modtager fra vores krævende og trofaste kunder. Dette kræver gensidig tillid og engagement. Vores konstruktioner laves i 3D CAD systemerne SolidWorks og Catia, som giver et utal af beregningsmuligheder samt mulighed for fotorealistiske billeder og 3D animerede præsentationer. Den afsluttende montering af de mange dele der tilsammen giver et nyt termoformværktøj kræver stor akkuratesse.

Opfølgning af om produktion holder den planlagte tidsplan.

Vi besidder stor faglig erfaring og teknisk know how.

Konstruktion af de mange opgaver kræver stort overblik.

Færdig montering af delene afslutter produktionen, inden testkørslen.